ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 09:00pm

Evente

Evente

Takim me Babagjyshin!

Gjatë gjithë fundjavës babagjyshi ju pret në QTU me lojra, kërcime, facepainting dhe argëtim për të gjithë fëmijët!
GËZUAR me babagjyshin!

Detaje
Data e fillimit të eventit 01/12/2017
Data e mbarimit të eventit 31/12/2017

Fundjava në QTU!

Ndalesa në QTU është një surprizë për fëmijët tuaj! Dhurojini atyre kënaqësinë të takojnë miqtë e tyre të dashur!

Detaje

Orari

2 Korrik
12:00 - 15:00

Data e fillimit të eventit 02/07/2017 12:00 pm
Data e mbarimit të eventit 02/07/2017 3:00 pm

Takimi me Mickey dhe Minnie Mouse!

Fëmijë të shtunën ju prêt Mickey dhe Minnie Mouse për të luajtur me ju! Argëtim I pamase me miqte tuaj më të dashur! Ju presim në QTU!

Detaje

Orari

1 Korrik
17:00 - 20:00

Data e fillimit të eventit 01/07/2017 5:00 pm
Data e mbarimit të eventit 01/07/2017 8:00 pm