ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 09:00pm

Evente

Takim me Babagjyshin!

Shpërnda këtë event:

Gjatë gjithë fundjavës babagjyshi ju pret në QTU me lojra, kërcime, facepainting dhe argëtim për të gjithë fëmijët!
GËZUAR me babagjyshin!

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 01/12/2017
Data e mbarimit të eventit 31/12/2017