ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 09:00pm

Të reja

Markata e Lodrave në QTU!

Për here të parë në Shqipëri ndodh Markata e Lodrave, iniciativë e QTU për të rritur shpirtin e sipërmarrjes tek fëmijët. Markata zhvillohet në datat 26, 27 dhe 28 Dhjetor, 17:00-20:00 dhe të gjithë të vegjlit janë të ftuar të bëhen pjesë duke aplikuar në www.qtu.al.
Nga ana tjetër është mundësi shumë e mirë që fëmijët të këmbejnë lodrat dhe të blejnë lodrat e preferuara me të ardhurat e përfituara nga shitja

Lexo më shumë

Fragmente te historise se Shqiperise, ne nje forme ndryshe. Për herë të parë në QTU, një ekspozitë e kartemonedhave të rralla shqiptare.

Qendra e parë tregtare në vend, QTU, me rastin e festave të Flamurit do të sjellë një mënyrë të re dhe krejt origjinale të kremtimit të historisë së vendit tonë. 105 Vjet histori të sjella në një formë tjetër. Nje ekspozitë me karakter edukativ, me një koleksion të rrallë kartmonedhash shqiptare, do të pasqyrojë Fragmente të nje Historie 105 vjecare e cila hapet për herë të parë në një qendër tregtare.

Lexo më shumë

Femra po vjen VERA!!!

Sa mendojme Veren menjehere na shkon mendja tek rrobat e plazhit. Kete vit ne Penti ka nje diversitet modelesh. Do te mbizoterojne bikini me bel te larte, ngjyrat pastel, punimet me grep dhe me dandella me detaje romantike, te cilat do te sjellin nje fryme femerore dhe mistike ne bregdet. Ky pasqyrim i shpirtit femeror me te tilla modele premton te jete simbol i nje femre te guximshme dhe misterioze.

Lexo më shumë

BALFIN GIFT CARD

Markat më të mira të cilat ofrojnë shumëllojshmëri për të gjithë konsumatorët, pjesë e Grupit BALFIN, vijnë tashmë në një kartë të vetme.

Lexo më shumë