ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 09:00pm

Unë dhe Jumbo

Jumbo – Rikthim në Shkollë!

Pushimeve të verës po u vjen fundi dhe fëmijët duhet të bëhen gati për të filluar vitin e ri shkollor.


Nuk keni se pse stresoheni gjatë ne në Jumbo jemi gati që t’ju ofrojmë çdo gjë që u duhet fëmijëve për vitin e ri shkollor.

Fillimi i mbarë në shkollë duket që tek çanta. Çanta me herojntë e tyre të preferuar, pasi herojntë i shoqërojnë fëmijët edhe në shkollë.

Fillimi i mbarë në shkollë duket që tek çanta. Çanta me herojntë e tyre të preferuar, pasi herojntë i shoqërojnë fëmijët edhe në shkollë .

Nëse fëmijëve tuaj u pëlqen të vizatojnë Jumbo u vjen në ndihmë me një mori produktesh mbi vizatimin që tua shtoni krijimtarinë fëmijëve tuaj!

Vetëm në Jumbo, si askund tjetër! Jumbo për nxënësit! Jumbo për të gjithë!