ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 09:00pm

Takim me babagjyshin!

Gjatë gjithë fundjavës babagjyshi ju pret në QTU me lojra, kërcime, facepainting dhe argëtim për të gjithë fëmijët!

Lexo më shumë

Dyqane

Kliko për të dhënë opinionin tënd

Lexo më shumë

Unë dhe JUMBO

Të gjithë duan të jetojnë në një shtëpi të rehatshme. Pjesë e rëndësishme e shtëpisë është edhe dekorimi i saj. Që të nd.

Lexo më shumë