ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 09.00pm

Evente

Evente

Fusha e Puzzle ju pret

Për të gjithë ju fëmijë piktura në fytyrë, tullumbace, muzikë, kënd artistik dhe numra magjie.

Detaje

Orari

24 Prill
12:00 - 15:00

Data e fillimit të eventit 24/04/2017 12:00 pm
Data e mbarimit të eventit 24/04/2017 3:00 pm

Lojra tradicionale në QTU

Për të gjithë ju fëmijë piktura në fytyrë, tullumbace, muzikë, kënd artistik dhe numra magjie.

Detaje

Orari

23 Prill
17:00 - 20:00

Data e fillimit të eventit 23/04/2017 5:00 pm
Data e mbarimit të eventit 23/04/2017 8:00 pm

Ecim për të fituar!

#FundjavaShëndetit‬ në QTU. Familja më e shpejtë FITON çdo ditë një TV Sony LED 40 inch, smart TV full high definition.

Detaje

Orari

10 Prill
17:00 - 20:00

Data e fillimit të eventit 10/04/2017 5:00 pm
Data e mbarimit të eventit 10/04/2017 8:00 pm