fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00.
QTU, kendi me i madhe i lojrave
Slider
QTU, kendi me i madhe i lojrave
Slider

Bershka TIE DYE

Sfumaturat që nuk dalin kurrë jasht mode

QTU
Lexo më shumë

Masat e nevojshme për blerje të sigurta

Të nderuar vizitor, të nderuar qeramarrës, Jemi të lumtur që u rikthyem përsëri dhe hap pas hapi ti kthehemi sëbashku normalitetit duke bërë gjithçka për të garantuar blerje të sigurta në qendrën tonë. QTU ka marrë masa të shumta të cilat do duhet ti zbatoni me përpikmëri!

JUMBOLexo më shumë

Fëmijët i kthehen mësimit, ja ku mund të bëhen gati për shkollë fare lehtë...

Erdhi koha e librave dhe shkollës! Sivjet pak më ndryshe, ndaj duhet patjetër diçka që t’a zbukurojë shkollën dhe ditët. E çfarë mund t’a zbukurojë më shumë se ngjyrat, cilësia dhe çmimet e Jumbo? .

jumbo Lexo më shumë