fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 22:00.
uljet e veres qtu vizual
QTU po transformohet
previous arrow
next arrow
Slider
QTU, eshop
qtu, ulje
previous arrow
next arrow
Slider
qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, lc waikiki

LC Waikiki

Njerëzit vishen me LC Waikiki nën filozofinë "Të gjithë meritojnë të vishen mirë dhe me sensin e "modës së arritshme". Rritja e LC Waikiki në tregjet globale vazhdon që prej 17 vitesh. LC Waikiki ka për qëllim të sigurojë që produktet e tij të cilët janë të përshtatshme për stilin si dhe buxhetin e klientit të mos dëmtojnë shëndetin e njeriut si dhe ambientin ku ato prodhohen. Synimii LC Waikiki është që t'i ofrojë këto produkte në treg në përputhje me nevojat dhe pritshmëritë e klientëve në cilësinë e dëshiruar dhe në kohë.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm

Kontakt

Telefon: 004 450 025