ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 09:00pm

Çfarë ka të re

 • All
 • Dyqane Të Reja
 • Fëmijë
 • Kendi Me I Madh I Lojerave Ne Rajon
 • Kinema
 • Kohë E Lirë Dhe Argëtim
 • Lodra Dhe Argëtim
 • Modë
 • Veshje Për Femra
 • Veshje Për Meshkuj
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Cineplexx

  Kinemaja Cineplexx ne QTU vjen me 4 salla te reja dhe transmeton filmat me te ri te Hollywood.
  Te gjitha sallat jane te pajisura me teknologjine me te larte te zerit dhe figures, per nje eksperience te paharrueshme kinemaje.
  Tani qe Cineplexx ka dy vendndodhje, do te mund te zgjidhni ate qe keni me afer.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  • Dyqane Të Reja
  • Kinema
  • Kohë E Lirë Dhe Argëtim
 • New Yorker

  Hapet se shpejti

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  • Dyqane Të Reja
  • Modë
  • Veshje Për Femra
  • Veshje Për Meshkuj
 • Wiki

  Prinder!
  Nese ende nuk i keni shoqeruar vogelushet tuaj te vizitojne kendin me te madh te lojerave ne rajon, Mbreterine e Ndodhirave te Benni Bones ne QTU, duhet te nxitoni.

  Orari

  E Hënë - E Dielë
  9:00 - 09:00pm

  Lexo më shumë
  • Dyqane Të Reja
  • Fëmijë
  • Kendi Me I Madh I Lojerave Ne Rajon
  • Kohë E Lirë Dhe Argëtim
  • Lodra Dhe Argëtim