ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Dyqane

Penelope

Eksperience, art, stili, mode dhe cilesi, prekini ato ne Penelope Jewelry & Watches. Ne ju mirepresim ne piken tone te shitjes ne QTU, pjese e rrjeti Penelope me mbi 150 pika shitje ne 17 shtete, ne Europe dhe ne Bote. Dhjetra koleksione zbukurojne cdo vit vitrinat Penelope dhe ju japin mundesine e perzgjedhjes se deshires tuaj. Inspirimi yne eshte kenaqesia juaj e prekur tek produktet tona, sherbimi dhe cilesia.
Can go out without Penelope!

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm