fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, neptun

Neptun

Neptun ka nisur aktivitetin në vitin 1993, në një dyqan modest në bulevardin kryesor Të Tiranës. Hap pas hapi, Neptun u transformua në një nga kompanitë më të mëdha në vend, me një rrjet të gjerë dyqanesh në Tiranë e rrethe. Kompania vepron në fushën e shitjeve me pakicë e shumicë dhe është pjesë e BALFIN GROUP. Një nga grupet më të mëdha e më të suksesshme të biznesit shqiptar, aktiviteti kryesor i të cilit është shitja me pakicë dhe zhvillimi i pronës.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00