fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Morellato, QTU

Morellato

Historia e Morellatos filloi në vitin 1930 kur Giulio Morellato hapi një dyqan të orëve dhe stolive në Venecia. Pas disa vjetësh ai u specializua në prodhimin e shiritave prej lëkure për orët e dorës, dhe gjithashtu filloi të bënte stoli të punuara me dorë në ar dhe argjend.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00