ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 21:00.

Dyqane

INTERSPAR, QTU

INTERSPAR

Në Qershor 2016, Almark shënon ndryshim në historikun e kompanisë duke firmosur kontratën me SPAR International, e arritur nëpërmjet Grupit Balfin. Konsumatori shqiptar provon eksperiencën e re të blerjeve, me 3 Hipermarketet në TEG, QTU dhe Blue Star , 17 supermarkete dhe 33 dyqane franchise. SPAR, prezent në 43 shtete në 4 kontinente sjell vlera të reja për konsumatorin shqiptar, cilësi, garanci, shumëllojshmëri dhe synon të jetë prezent në Shqipërinë me 100 Supermarkete dhe 10 Hipermarkete.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm