fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Buzz, QTU

BUZZ

BUZZ është një koncept që vjen për herë të parë në Shqipëri. Duke promovuar një kulturë urbane dhe street style në një mënyrë origjinale BUZZ sjell për ju markat më të njohura ndërkombëtare si: Nike, Jordan, adidas,Under Armour, New Balance, Reebok, Converse, Puma.

BUZZ është stacioni kryesor për adhuruesit e atleteve të cilët zgjedhin cilësinë dhe duan të lënë gjurmë në çdo veshje me atletet e tyre, duke krijuar kështu një stil unik.

BUZZ ofron risitë e fundit, duke zgjedhur në mënyrë të kujdesshme koleksionet më të veçanta, si dhe duke prezantuar produktet në një mënyrë specifike.

Klientët në dyqanet BUZZ ndjekin trendet botërore, por në të njëjtën kohë ata krijojnë trendet e tyre të modës dhe gjithmonë dëshirojnë të jenë një hap përpara të tjerëve duke shprehur qëndrimin e tyre dhe individualizmin përmes stilit unik.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 22:00

Kontakt

Email: tirana@buzzsneakers.al