fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Pandora, QTU

Pandora

E njohur botërisht për bizhuterite bashkëkohore të përfunduara me dorë dhe me çmime konkuruese, PANDORA dizenjon, prodhon dhe tregton bizhuteri të bëra nga materiale të cilësisë së lartë. Frymëzon femrat për të përqafuar individualitetin e tyre dhe të shprehin stilin personal.
Bizhuteritë plot stil dhe femërore të PANDORA's memorizojnë momente të paharrueshme dhe vlera personale në jetë. Dizajnet unike dhe të detajuara të PANDORA's kombinojnë punimet artizanale me teknologjinë moderne dhe shiten në më shumë se 100 shtete nëpër gjashtë kontinente në përafersisht 7,800 pika shitjesh, duke përfshirë më shumë se 2,400 dyqane unike. E themeluar në vitin 1982 dhe me seli qëndrore në Kopenhagen, Danimarkë, PANDORA punëson më shumë se 27,300 njerëz në mbarë botën, prej të cilëve rreth 13,200 janë të vendosur në Tajlandë, aty ku kompania prodhon bizhuteritë e saj. PANDORA është e regjistruar në bursën e NASDAQ Kopenhagen në Danimarkë. Në vitin 2017, të ardhurat totale të PANDORA's ishin 22.8 miliardë DKK (rreth 3.1 miliardë Euro).

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00