ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 09:00pm

Dyqane

Swarovski

Swarovski është emri i një firme të madhe e themeluar ne vitin 1895, e cila merret me prerjen e kristalit dhe me nje gamë të gjerë të produkteve të saj luksoze të prodhuara nga Swarovski AG ne Wattens, Austri.
Swarovski shton shkëlqim në jetën e përditshme me produkte dhe shërbime me cilësi të lartë që tejkalojnë dëshirat e klientëve tanë.
Ne i frymëzojmë klientët tanë me inovacion dhe shpërblejmë besnikërinë e tyre duke u përpjekur të zgjerojmë udhëheqjen tonë në treg.
Gama e gjerë Swarovski përfshin bizhuteri, figura kristali të mëdha dhe në miniaturë gjithashtu dhe dekoracione për shtepi.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm