fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Unionnet , QTU

Unionnet – Western Union

Rrjetin më të madh të shërbimeve financiare retail në Shqipëri e gjeni edhe në QTU, ku mund të kryeni: Transferta Parash Western Union, Pagesat e Faturave të Energjisë Elektrike, Ujit, Telefonit, Pagesat e Gjobave të Makinës, Taksat dhe Tarifat e Bashkisë Tiranë, Pagesa të Kësteve të Kredisë, Abonimet në TV dhe Internet, Rimbushje dhe aktivizim paketash celulare etj.
Unionnet-Western Union, Kudo dhe Kurdo pranë jush!

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00