fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Shopp Art, QTU

Shopp Art

Kerkoni gjera te vecanta per shtepin tuaj mobilje dhe dekore te stilit klasik si dhe modern? Gjithcka që ju nevojitet për të dekoruar shtëpinë tuaj duke ruajtur stilin në të cilin keni arreduar shtëpinë. Duke filluar nga dekorime qeramike, vazo, piktura, elemente dekoruese sezonale dhe gjithcka tjeter për të qënë unik. Gjithcka që ju nevojitet për shtëpin tuaj në një vend të vetëm. Ju mirëpresim!

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00