fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Stradivarius , QTU

Stradivarius

Stradivarius ndërmerr një përqasje feministe dhe rinore ndaj veshjes. Ai prezanton projektet e tendencave dhe të stofave (pëlhurave) të reja për klientët e tij të rinj. Dyqanet e tij të mëdha elegante ofrojnë një gamë të gjerë për zgjedhjet e veshjeve për të reja të shkujdesura, plot imagjinatë. 910 dyqanet Stradivarius janë të pranishme në 59 vende të ndryshme të botës.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00