ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Dyqane

Attrattivo

Attrattivo, nje brand i freskët dhe modern, që synon zonjat e reja me stil, vajzat aktive dhe dinamike të cilat e dine se çfarë kërkojnë në jete.
Vizitoni Attrattivo ne QTU dhe bejeni patjeter ate pjese te garderobës suaj.
Stili i rastësishëm elegant qe sjellin veshjet e Attrattivo, do te nxjerre ne pah anën tuaj femërore, romantike, gjithmonë me dozen e duhur të dinamizmit.
Attrattivo - zgjedhja juaj alternative.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm