fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, lauma lingerie

Lauma Lingerie

Lauma Lingerie është një markë e regjistruar e cila prodhon dhe tregëton veshje të brëndëshme që nga viti 1960. Dyqanet Lauma Lingerie kanë furnizime të rregullta me koleksione çdo muaj. Si pasojë, çdo muaj do të gjeni koleksione të reja dhe promocione. Lauma Lingerie disponon edhe masa extra të vogla dhe gjithashtu masa të mëdha në mënyrë që gjithsecili ta gjejë masën e tij pa hasur probleme. Në dyqanet Lauma Lingerie gjithashtu tregëtohen rrobat e banjës Self Collection dhe getat Gatta.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00