fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Wiki, QTU

Wiki

Prinder!
Nese ende nuk i keni shoqeruar vogelushet tuaj te vizitojne kendin me te madh te lojerave ne rajon, Mbreterine e Ndodhirave te Benni Bones ne QTU, duhet te nxitoni.
Koha ne Mbreterine e Ndodhirave te Benni Bones, do te jete nje eksperience e paharrueshme per ta.
Nuk bëhet fjalë thjesht për një kënd ku luhet, sepse në të organizohen edhe festa, seminare dhe është i vetmi kënd lodrash që ka dy hapësira, të brendshme, gjithashtu edhe të jashtme.
Një mbretëri më vete ndodhish, eksplorimesh, një përrallë më vete që i përfshin fëmijët dhe i bën pjesë të një aventure pafund që zhvillohet përherë e më shumë.
Brenda Mbreterise se Benni Bones mund te hyjne femijet deri ne 12 vjec.
Femijet do te shoqerohen nga stafi i specializuar I Benni Bones.
Lodrat janë të gjitha me standard prodhimi të Bashkimit Evropian, që do të thotë më tepër siguri dhe cilësi për higjenën dhe shëndetin e fëmijëve, me materiale miqësore me natyrën dhe jo toksike të certifikuara “CE production”.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00