ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Dyqane

The Athlete's Foot

“The Athlete’s Foot” eshte multibrandi me I kompletuar sport - fashion i shtrire ne 30 vende te botes me mbi 600 dyqane, i cili vjen per here te pare ne shqiperi ne Qendren tregtare QTU. Aty ku lifestyle sportiv i juaj merr nje kuptim te ri ne markat me te njohura globale si: adidas, Nike, Jordan, Reebok, Puma, Converse etj. ,te cilat sjellin koleksionet me te fundit nga moda sportive. Nëse sporti është pasioni juaj dhe stili dëshira juaj, atëherë “The Athlete’s Foot” është ajo çka ju duhet.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm