fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, penti

Penti

Kompania prestigjoze e veshjeve të brendshme 'Penti' hap dyqanin e saj në qendrën tregtare QTU, Tiranë. Penti është një marke që operon në këtë sektor nga viti 1950. Penti ofron një gamë të gjerë produktesh intimo, veshje plazhi dhe çorape. Slogani i "Penti" është të prodhojë produkte cilësore me çmime tepër të përballueshme për klientët e saj. Ju mirëpresim në pikën tonë të vetme të shitjes QTU, Tiranë.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00