fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Calzedonia, QTU

Calzedonia

Calzedonia u themelua në vitin 1987 në Verona të Italisë, me qëllimin kryesor për të ofruar veshje intime për femra, meshkuj dhe fëmijë. Pas 20 vitesh, Calzedonia ka më shumë se 2 mijë dyqane në të gjithë botën.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 22:00