fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, flo

Flo Shoes

FLO, Dyqani i hapur së fundmi në QTU sjell këpucë dhe atlete për të gjithë dhe nga markat më të njohura.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00