ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 09:00pm

Dyqane

Gald, QTU

Gald

‘’Gald’’ vjen me koleksionet më të reja të sezonit për këpucë për të gjithë familjen! Gald Fashion Footwear ju sjell prakticitetin dhe komfortin në ecje!

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm