fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, office shoes

Office Shoes

Office Shoes, është një zinxhir ndërkombëtar dyqanesh, me një imazh shumë të njohur në shitjen e markave globale të këpuceve si Lacoste, CAT, Tommy Hilfiger, Converse, Vans, Polo, Ralph Lauren, New Balance, Dr.Martens, Timberland, Birkenstock,Skechers, Lumberjack,UGG etj me nje cilësi të lartë dhe nëpermjet një shërbimi të përkryer. Sot Office Shoes është i shtrire ne 15 vende te Europes dhe numëron me shumë se 180 dyqane zinxhirë te shitjeve me pakicë.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00