fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Climber


Dyqani i dedikuar për meshkujt ku do të gjeni stile nga më klasikët tek më Casual për veshje të përditshme.
Dyqani tregëton veshje të brandit të mirënjohur ndërkombëtar Climber.
Na vizitoni për të zbuluar koleksionet më të fundit të veshjeve për meshkuj dhe aksesorëve të ndryshëm.
Të jesh përherë në modë me Climber nuk është e vështirë sepse trendet e fundit janë gjithmonë në fokusin tonë

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 22:00