fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Koton


Brandi ndërkombëtar i veshjeve Koton e gjeni në QTU. Na vizitoni për të parë trendet më të fundit të modës dhe koleksionet e reja të veshjeve të një super cilësie.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 22:00