fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, bata

Givoane Gentile

Dyqani I dedikuar me veshje klasike dhe moderne për të gjithë meshkujt tani I bashkohet QTU. Eja na vizitoni në katin 0 në hollin kryesor në qendër dhe zbuloni produktet më elegante dhe të rafuinuara për të gjithë meshkujt.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 22:00