fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Zero Pizza

Shijoni picat tipike Italiane tek Zero Pizza në QTU. Ingredient të freskët dhe menuja e larmishme me pica janë një alternative shumë e mire për të shijuar recetat Italiane ndërkohë që bëni pazaret tuaja në QTU. Ju presim çdo ditë në qendër.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00