fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, max optika

TOP OPTIK

Top Optik eshte lider ne treg persa i perket markes dhe sherbimeve qe ofrojne ne fushen optike. Vizita te specializuara per syte nga mjeke shqiptare dhe te huaj me aparatura bashkekohore. Lente - progresive, bifocale photochromatike dhe kontakti. Koleksionet e reja me syze dielli dhe optike mberrijne cdo 3 jave ne Top Optika. Mbi 50 marka internationale me cmimet me te mira nga Luxottica group, De rigo, Saffilo, Marchoni. Marka luksi dhe editione te limituara te dizenjuara me metale te çmuara Gold - Platin - Titanium - Ray-ban - D&G - Persol - Bvlgari - Versace - Prada - Mauji-jim - Gucci - Celine - Marc jacobs - Fendi - Chopard - Police - Givenchy - Blu Marine etj...

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 22:00