ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Dyqane

LTB, QTU

LTB

LTB Jeans, marka avangarde e themeluar ne 1948, e njohur ne gjithe boten dhe bashkepunuese me nje sere firmash te njohura, nis aktivitetin me 1994-en. Ltb Jeans ndjek trendet e modes ne nivel nderkombetar, ne kuader te qellimeve per tu shenderruar ne nje marke lider qe i jep drejtim modes duke iu ofruar konsumatoreve nje game te gjere artikujsh si xhinse, kemisha, xhupa, bluza, pantallona, fustane, aksesor etj. Cilesia dhe cmimi eshte kombinimi qe na perfaqeson!

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm