fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, rajmes

Rajmes

"RAJMES" operon prej vitesh në tregun shqiptar në fushen e veshjeve klasike dhe sportive. Me një cilësi të lartë dhe stil të vecantë, RAJMES ofron kualitetin dhe ekskluzivitetin e disa markave të njohura turke, duke bërë te mundur përmbushjen me sukses të shijeve të klienteve tanë. Me moton "BESIMI JUAJ - DETYRIMI YNË", RAJMES plotëson pritshmëritë e çdo klienti. Faleminderit për besimin tuaj!

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00