fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, tally weijl

Tally Weijl

Marka nderkombetare e modes, e themeluar ne vitin 1984 nga Tally- Weijl Elfassi dhe Beat Gruring, sot puneson perafersisht 2800 staf ne mbare boten. Qendra e sherbimit dhe perkrahjes eshte ne Basel /Schweiz, ndersa Qendra e dizajnit eshte ne Paris/France. Tally Weijl arrin me shume se 680 dyqane ne 31 vende dhe audience nderkombetare gjithmone ne rritje. Tashme nje kompani e madhe por akoma me te njejten fryme orgjinale, pasi punonjesit e Tally Weijl jane ambicioze ashtu si vete themeluesit e saj. Tally Weijl vendosi te prezantohej ne fushaten e saj te pare me slloganin ‘Krejtesisht Seksi”, per te treguar pasionin e madh qe kane per moden dhe qe kjo eshte e ardhmja. Kompania vazdoi te zgjerohej globalisht, dhe ndertoi nje pozicion ne mode si marke per femrat e reja. Ne shesim produktet tona te modes ne me shume se 1000 dyqane. Nga keto me shume se 740 jane dyqanet e veta dhe dyqanet partnere, ne me shume se 34 vende te botes.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00