ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Dyqane

Egjeu, QTU

Egjeu

‘’Egjeu’’,pjese e Kanellas group, merret me prodhim tekstilesh te ndryshme kryesisht ato të hotelerisë dhe turizmit. Me nje eksperiencë 50 vjecare në treg, Egjeu ka shtrirë punën e saj brenda dhe jashte Greqisë.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm