fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, jysk

Jysk

Grupi Jysk është një nga rrjetet botërore më të mëdha të shitjeve me pakicë që shet “çdo gjë për shtëpinë”. Jysk është një avantazh unik në tregun tonë për vetë tipologjinë dhe gamën e produkteve që ofron. Këto produkte vijnë për konsumatorët me ndërthurjen e cilësisë perfekte nordike dhe çmimeve të leverdisshme.Jysk ka hapur dyqanin e tij të parë në vitin 1979 në Danimarkë dhe që prej asaj kohe është kthyer në një nga grupet më të mëdha nëpërmjet shoqërive si “JYSK NORDIC”, “JYSK FRANCHISE” dhe “DÄNISCHES BETTENLAGER”.Sot Grupi Jysk numëron më shumë se 2200 qendra, ka të punësuar mbi 19,000 punonjës në mbi 37 vende dhe një xhirim vjetor prej 2.8 miliard euro.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00