fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

Top Shop

Topshop – Zbuloni diçka të re!
Top Shop me nje experiencë 15 vjeçare në tregun Shqiptar dhe Europën Qëndrore e Lindore tregton produkte cilësore dhe me garanci, të cilat i keni parë edhe në Televizione. Në dyqan do të gjeni produkte kuzhine nga Delimano (Shtrydhëse frutash, tenxhere me presion, enë qeramike me efekt guri, enë me induksion), produkte fitnesi (Pista vrapi, orbitrek elite, rrip mesi për tonifikimin e muskujve), bukurie (korse dhe streçe), këpucët Walkmaxx me dizajnin më modern.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm