fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, flormar

Flormar

E themeluar në Milano, kryeqyteti i industrisë së modës, Flormar filloi prodhimin në Turqi në vitin 1970. Flormar u bë një markë e dashur për femrat me prodhimin e saj vjetor prej 120 milion njësish, si dhe gamën e gjerë të produkteve që përbëhen nga bronzerat, pudrat, tonet, rimelet, buzëkuqet, dhe pajisje dhe produkte të kujdesit të lëkurës. Flormar, si një nga kompanitë më të mira botërore të make-up, gjithashtu ka një pjesë prej 21% në tregun e kozmetikës të Turqisë. Duke u ndalur në operacionet e huaja që nga viti 2008, Flormar ka mundur që të bëhet një markë globale me 650 dyqanet e saj të vendosura në 104 vende të botës.
Flormar vjen ne Shqiperi nga kompania Sinani & com Shpk, e cila operon ne treg me artikujt kozmetike qe prej 30 vitesh.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00