fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, nersi pharma

Nersi Pharma

Nersi pharma eshte themeluar ne vitin 2012, eshte farmaci qe nepermjet sherbimit cilesor, seriozitit ne pune, besueshmerise, vlerave ka arritur majat e saj duke shtrire rrjetin e saj farmaceutik se fundmi dhe ne QTU. Nersi Pharma ofron nje game te gjere te produkteve farmaceutike medikamenteve, vitamina, produkte me baze bimore, dermo kozmetike, ortopedike,material mjeksore, produkte per femije etj, duke ju sjelle dhe sherbyer produktet nga kompanite me prestigjoze te tregut . Nersi Pharma ofron edhe sherbime si: matje tensioni, diabeti, trigriceridesh Nersi Pharma se fundmi ka promovuar produktin e saj Dermatesti i cili sherben per matjen percaktimin e: tipit te lekure, percaktimin e spfse, percaktimin e elasticitetit, percaktimin e llojt te flokut DERMATESTI, SYGJERIMI ME I MIRE I LEKURES SUAJ. Nersi Pharma ka nje staf prej 3 personash ne dispozicion nga e hena ne te diele nga ora 09:00- 21:00 per perkujdesjen e shendetit te pacientit. Misioni dhe synimi yne eshte te japim zgjidhjen e duhur, te ofrojme produkte e duhura me cilesi te larte dhe te marrim rezultatin e deshiruara nepermjet sherimit te personave qe drejtohen dhe kerkoJne ndihme tek Nersi Pharma. Ne kujdesemi per shendetin tuaj, Nersi Pharma gjithmone prane jush.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00