fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Dyqane

qtu, qedra tregtare univers, qender tregtare, tabbacoo shop

Tabbacoo Shop

Tobacco Shop, është një dyqan i shitjes me pakicë të produkteve të duhanit në forma të ndryshme dhe aksesorët të lidhur me të, si: tuba, çakmakë, ndeshje, pastrues tubash, tampere tubash. Artikujt e lidhur me duhanin, si puzzles, games, figurines, flasks hip, shkopinj në këmbë, dhe ëmbëlsira. Tobacco Shop është shitësi kryesor i markave të njohura të cigareve.

Orari

E Hënë - E Dielë
8:00 - 20:00