ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Dyqane

Tabbacoo Shop, QTU

Tabbacoo Shop

Tobacco Shop, është një dyqan i shitjes me pakicë të produkteve të duhanit në forma të ndryshme dhe aksesorët të lidhur me të, si: tuba, çakmakë, ndeshje, pastrues tubash, tampere tubash. Artikujt e lidhur me duhanin, si puzzles, games, figurines, flasks hip, shkopinj në këmbë, dhe ëmbëlsira. Tobacco Shop është shitësi kryesor i markave të njohura të cigareve.

Orari

E Hënë - E Dielë
9:00 - 09:00pm