fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Evente

Risia/ Markata e Lodrave e QTU, fëmijët sivjet “tregtarë” online

Edhe këtë qershor, me rastin e ditës ndërkombëtare të fëmijëve, QTU rikthen Markaten e Lodrave, gjatë të gjithë muajit! Nën moton “Fëmijët për fëmijët”, do të jenë vetë vogëlushët ata që do të shesin dhe do të blejnë lodrat me njëri-tjetrin!


Detaje

Orari

9:00 - 20:30

Data e fillimit të eventit 01/06/2020 9:00 am

Gocat duan vetëm foto!

Të gjitha janë të veçanta... 7-8 mars në QTU, make-up nga profesionistë dhe foto falas. Me skenografi nga Hera company, gjithçka e kuruar deri në detaje.
Faleminderit,

Detaje

Orari

10:30 – 13:30 & 17:30 – 20:30

Data e fillimit të eventit 07/03/2020 9:00 am

Gjej shpirtin binjak në QTU dhe fito një udhëtim falas!

Dashuri me udhëtim të parë! Gjej shpirtin binjak në QTU dhe nëse është dashuri me shikim të parë, fito një udhëtim në Mavrovë, Kolashin, Meteora etj. Vetëm në datat 13, 14 dhe 15 shkurt. Ju presim në QTU!
Faleminderit,

Detaje

Orari

09:00 – 21:00

Data e fillimit të eventit 13/02/2020 9:00 am