ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 21:00

Evente

3 Personazhe të dashur ju presin në QTU

Shpërnda këtë event:

Tigri dhe Winnie Pooh të veshur me çanta shkollore do jenë së bashku me Lapsin për t’ju uruar mirëseardhjen në QTU.

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 11/09/2015 5:30 pm
Data e mbarimit të eventit 11/09/2015 8:30 pm
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU