ORARI
E hënë - E djelë: 09:00 – 21:00.

Evente

4 ditë festë në QTU

Shpërnda këtë event:

Festo sipas traditës... 4 ditë festë në QTU me rastin e festave të Nëntorit. Një zgjim nostalgjie dhe rikthim traditash në datat 28, 29, 30 Nëntor dhe në 1 Dhjetor. Vallet tradicionale shqiptare do t’ju shoqërojnë përgjatë dy ditëve 28 dhe 29 Nëntor. Në datat 30 Nëntor dhe 1 Dhjetor do të kemi koncert me këngë qytetare shqiptare Festat e Nëntorit si asnjëherë më parë, me një koncert të paharrueshëm - vetëm në QTU, e gjitha rreth teje! Eventi shtrihet ne datat 28-29-30 Nentor dhe 1 Dhjetor

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 28/11/2019 9:00 am
Data e mbarimit të eventit 01/12/2019
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU