fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

7 Lojra të reja në QTU

Shpërnda këtë event:

Këndi i fëmijëve ju pret në QTU. Shumë argëtim me lojën me rrathe qe hidhen tek kunjat, loja me thasë, loja me kone, dhe shumë lojra te ndryshme

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 03/10/2015 5:00 pm
Data e mbarimit të eventit 03/10/2015 8:00 pm
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU