fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Bazaari i Librit

Shpërnda këtë event:

Nëse ju kanë munguar udhëtimet, nuk keni lëvizur fare këto kohë, ka një mënyrë për të udhëtuar sërish ...

Me librat që do merrni në Bazaar-in e Librit në QTU do të udhëtoni në Spanjë me Don Kishotin, në Angli me Dikensin, do të vizitoni edhe Katedralen e Parisit me Hygonë sepse çdo libër është një destinacion i ri. Eja në Bazaar-in e Librave në QTU deri më 10 Shkurt dhe rrëmbe librin tënd, më mirë, më lirë .

Zgjidh librat në shtëpitë botuese:

Botimet Vëllezërit Tafa (TET)

Libraria ime

Botime Pegi

Botimet Dudaj

Shtepia Botuese BOTART

Botimet Toena

Albas

Erik Botime

Botimet Jozef

 

QTU e gjitha rreth teje!


Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 20/01/2021 9:00 am
Data e mbarimit të eventit 10/02/2021
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU