fb
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Dita e Verës

Shpërnda këtë event:

Dita e Verës

Data 14 Mars kremtohet si dita e parë e stines së Pranverës, dhe të gjithë perfshihemi nga emocionet pozitive që sjell kjo stinë, planifikojmë aktivitete të ndryshme dhe gjejmë gjithmonë mënyra sesi të shijojmë çdo ditë të kësaj stine.

Pranvera në QTU vjen tradicionale dhe kudo në qendër do të ndjeni aromën e Ballokumeve te cilat do të gatuhen live për ju do të jepen falas për çdo vizitor që bën një blerje në dyqanet e qendrës. Madje do të ketë dhe surpriza të tjera.

QTU ju mirëpret në datat 13 dhe 14 Mars në një atmosferë të veçantë ku do të ndjeni grimca Pranvere.

Ndaj ejani në QTU, sepse ka Pranverë kudo rreth teje.

Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 13/03/2021 9:00 am
Data e mbarimit të eventit 14/03/2021 7:00 pm
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU