fb
ESHOP
ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 – 21:00

Evente

Gjej shpirtin binjak në QTU dhe fito një udhëtim falas! (2)

Shpërnda këtë event:

Gjej shpirtin binjak në QTU dhe fito një udhëtim falas!

Dashuri me udhëtim të parë! Gjej shpirtin binjak në QTU dhe nëse është dashuri me shikim të parë, fito një udhëtim në Mavrovë, Kolashin, Meteora etj. Vetëm në datat 13, 14 dhe 15 shkurt. Ju presim në QTU!


Informacion rreth eventit

Data e fillimit të eventit 13/02/2020 9:00 am
Vendi
QTU
Autostrada Tiranë - Durres, Km 6 Tirana, Albania 1000 Albania
QTU